Ruim 30 jaar ervaring in vochtbestrijding.

Kwaliteit en persoonlijke service.

header-image

Vakwerk met 5 jaar garantie

Woningcorporaties & Woningbouwverenigingen/VvE’S

Vocht en schimmel is bij veel woningen een probleem. Het is niet goed en niet gezond. Het is daarom belangrijk om een woning goed te ventileren. Dat moet door de bewoner(s) gebeuren, maar natuurlijk moet de ventilatie in huis wel goed werken en moet er geen sprake zijn van lekkage of doorslaand of optrekkend vocht. Vochtproblemen ontstaan vaak door een bouwkundig gebrek. Dat moet direct aangepakt worden. 

Sinds 1991 Specialist in… Drogen, Reinigen en Repareren van kelders

De Kelderspecialist Gorredijk is meer dan 30 jaar actief en ondernemend in het periodiek inspecteren, onderhouden en repareren van vochtproblemen. Dit doen wij veel voor woningcorporaties en woningbouwverenigingen / VvE’s. Wij doen diagnose, inspectie, geven advies en verzorgen het reinigen, drogen en repareren van de vochtproblemen en lekkages in woningen en gebouwen. 

Kelder lekkage en Afdichting

Wij maken van uw lekkende en onbruikbare kelder een waterdichte en afgewerkte weer bruikbare ruimte. Wij gebruiken het zo geheten 3 laags-systeem (Waterstop, Hardingsvloeistof & Waterdichte cementgebonden mortels) om uw kelder weer geheel lekvrij te maken. Onze werkwijze is toe te passen op alle soorten kelders, is duurzaam en wij geven 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. 

De Kelderspecialist doet voor u; 

  • Diagnose & advies 
  • Kelderrenovatie & afdichten 
  • Gevelrenovatie & impregneren 
  • Injecteren

Altijd op de hoogte

Wilt u voor eens en altijd af van vochtproblemen, dan kunnen wij periodiek de controle voor u uitvoeren en vochtproblemen tijdig bij u melden. Een professionele beoordeling voorkomt onnodige kosten en geeft u de garantie dat het vochtprobleem direct aangepakt wordt. Wij informeren u over de oorzaak, wat de meest effectieve behandelingsmethode is en wat de kosten bedragen om het vochtprobleem op te lossen. Over de planning van eventuele werkzaamheden houden wij u altijd en tijdig op de hoogte.Download onze folder

Onze specialisten

Auke de Haan

Auke de Haan

Ivan Hofstra

Ivan Hofstra

Jaap Hofstra

Jaap Hofstra

Natasja van der Goot

Natasja van der Goot

Vochtige kelder of ruimte?

Maak een afspraak of vraag offerte aan

offerte-background-image

Greep uit onze klanten

Van Goor Bouwchemie
Bouwbedrijf Hiemstra
Bouwbedrijf Lont
Molenhout
Wonen Noordwest Friesland
Hollema bouw
Bouwbedrijf Visser