Laat Uw Mestkelder of Silo Stralen met Onze Reinigingsdiensten!

header-image

Heeft uw mestkelder of silo na jaren van trouwe dienst wat extra aandacht nodig? Bij de Kelderspecialist Gorredijk weten we precies hoe we uw mestruimte weer sprankelend kunnen maken!

Het is begrijpelijk dat na verloop van tijd mestresten zich ophopen, verstoppingen ontstaan en onderhoud een must wordt. Maar maak u geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing: onze professionele reinigingsdiensten voor mestkelders en silo’s!

Met geavanceerde apparatuur zorgen wij voor een grondige reiniging van uw mestkelder of silo. En het beste? Ons team klaart de klus van buitenaf, dus betreden is niet meer nodig. We maken uw mestkelder of silo leeg en dichten de wanden met een hoogwaardig 3-laags systeem.

Geen gedoe meer met betreden van de silo of het verwijderen van het dak. Wij gaan door het mangat en laten uw mestsilo nagenoeg glanzend schoon achter zonder het gedoe van grote verbouwingen.

Laat uw mestkelder of silo weer stralen! Bel vandaag nog de Kelderspecialist Gorredijk op 0513-46 28 17 en ontdek hoe wij uw ruimte weer optimaal benutbaar maken!

Wij staan klaar om uw mestkelder of silo te laten blinken, zonder gedoe en met maximale effici├źntie. Kies voor een schoon en optimaal werkende ruimte – kies voor de Kelderspecialist Gorredijk!

Onze specialisten

Auke de Haan

Auke de Haan

Ivan Hofstra

Ivan Hofstra

Jaap Hofstra

Jaap Hofstra

Natasja van der Goot

Natasja van der Goot

Greep uit onze klanten

Van Goor Bouwchemie
Bouwbedrijf Hiemstra
Bouwbedrijf Lont
Molenhout
Wonen Noordwest Friesland
Hollema bouw
Bouwbedrijf Visser