Al meer dan 30 jaar specialist in vochtbestrijding.

Kwaliteit en persoonlijke service.

header-image

Vakwerk met 5 jaar garantie

De Kelderspecialist Gorredijk

Oprichter van De Kelderspecialist is Jaap Hofstra, een man met ruim 30 jaar ervaring in het reinigen en behandelen van vochtproblemen in huizen, boerderijen en gebouwen. Het team van de Kelderspecialist bestaat inmiddels uit Jaap Hofstra, zoon Ivan Hofstra, Marten de Haan & Natasja van der Goot.

We zijn expert op het gebied van afdichtingen, optrekkend vocht, reinigen en impregneren van kelders en leef- en werkruimten bij particulieren en bedrijven.

Een van onze expertises is het reinigen, drogen en repareren van mestkelders en silo’s. Wij zijn hierin gespecialiseerd, gebruiken ons gezond boerenverstand en staan daardoor voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid. Mocht er plotseling een problemen optreden in de mestkelder of silo, dan kunnen wij u snel helpen dit op te lossen.

Klanten en opdrachtgevers

Wij hebben een groeiend en zeer gevarieerd klantenbestand. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

door een e-mail te sturen naar info@dekelderspecialistgorredijk.nl of bel 0513 – 46 28 17

Wist u dat?

Ongeveer 18% van ons woningbestand heeft te kampen met vochtproblemen. Herkenbare verschijnselen daarvan zijn condensatie, vochtplekken, schimmelvorming maar ook muffe lucht of ongedierte als pissebedden en zilvervisjes.

Onze specialisten

Auke de Haan

Auke de Haan

Ivan Hofstra

Ivan Hofstra

Jaap Hofstra

Jaap Hofstra

Natasja van der Goot

Natasja van der Goot

Vochtige kelder of ruimte?

Maak een afspraak of vraag offerte aan

offerte-background-image

Greep uit onze klanten

Van Goor Bouwchemie
Bouwbedrijf Hiemstra
Bouwbedrijf Lont
Molenhout
Wonen Noordwest Friesland
Hollema bouw
Bouwbedrijf Visser