Vrijblijvende inspectie bij vochtproblemen.

Sinds 1991 specialist in drogen, reinigen en reparatie van kelders.

header-image

Vochtproblemen? De Kelderspecialist lost het voor u op.

Uw kelder vochtvrij maken!

Vochtproblemen kunnen zich op verschillende manieren uiten. Zo kunt u last krijgen van doorslaand vocht, optrekkend vocht of condensatievocht. Vochtproblemen zijn hinderlijk en kunnen op termijn schade aanrichten aan uw huis, gezondheid en bepaald uw energienota.

Het is verstandig vochtproblemen in een vroeg stadium op te sporen en te bestrijden. Schakel hiervoor de vakman in, deze professionele vochtbestrijder weet alles van de oorzaken van vochtproblemen, de verschillende symptomen en de beste manier om dit te bestrijden.

Meestal gaat het om vochtproblemen in de kelder. Niet verwonderlijk, want de kelder is immers de laagste plek in het woonhuis, flat of bedrijfspand en staat zodoende het dichtst bij het grondwater. U herkent vochtoverlast in de kelder op verschillende manieren, afhankelijk van het soort vocht waar u last van heeft.

Vochtprobleem in de kelder

In de kelder kunt u last hebben van afbladderend stuc- en verfwerk, maar ook van een bedompte schimmelgeur in uw woonhuis of werkruimte. Maar leidingen kunnen ook gaan oxideren. Om schade te beperken, is het belangrijk dat u de vochtproblemen zo snel mogelijk laat oplossen.


Schakel de Kelderspecialist in, dan weet u zeker dat het vochtprobleem vlot en professioneel wordt opgelost.

Uw kelder vochtvrij maken

Vroeger werd het probleem vaak buitenshuis aangepakt. Dan werd de buitenmuur uitgegraven, vrijgemaakt en vervolgens ingesmeerd met teer, zo zou de kelder na behandeling waterdicht zijn. Dit had echter veelal niet het beoogde resultaat.

De Kelderspecialist kiest voor een 3-laags systeem met een waterstop, injecteren met hardingsvloeistof en het aanbrengen van een waterdichte cementgebonden mortel.

Onze specialisten

Auke de Haan

Auke de Haan

Ivan Hofstra

Ivan Hofstra

Jaap Hofstra

Jaap Hofstra

Natasja van der Goot

Natasja van der Goot

Vochtige kelder of ruimte?

Maak een afspraak of vraag offerte aan

offerte-background-image

Greep uit onze klanten

Van Goor Bouwchemie
Bouwbedrijf Hiemstra
Bouwbedrijf Lont
Molenhout
Wonen Noordwest Friesland
Hollema bouw
Bouwbedrijf Visser